fundatia copiii nostri

Consiliul de Administrație de la Fundația Copiii Noștri a propus astăzi desființarea acestui organism și redirecționarea banilor strânși în cont către Spitalul de Pediatrie.

 

Potrivit unui proiect viitor de Consiliu Local, Primăria Ploiești își va recupera capitalul social, iar diferența până la 400.000 de lei va fi diferențiată către Spitalul de Pediatrie.

„Propunerea vine în contextul în care în ultimul timp nimeni nu a mai donat bani pentru Fundația Copiii Noștri”, a susținut Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieștiului.

 

Fundația Copiii Noștri a fost înființată, prin hotărâre de Consiliu Local, la scurt timp după preluarea fostului sediu Petrom, în speranța că vor fi colectate fonduri pentru realizarea unui Spital de Pediatrie. Numai că, la scurt timp după arestarea fostului edil Iulian Bădescu, s-a renunțat la ideea realizării unei unități medicale, date fiind și problemele apărute în autorizarea construcției.

Ulterior, tot prin hotărâre de Consiliu Local, a fost semnat un act adițional la contractul de donație al fostului sediu Petrom, prin care a fost schimbată destinația imobilului, în sensul că aici ar urma să se desfășoare activități socio-culturale.