Primăria Ariceștii Rahtivani angajează polițiști locali

politia locala aricestii rahtivani

politia locala aricestii rahtivani

Primăria Ariceștii Rahtivani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante, în cadrul Serviciului Poliţie Locală.

- Publicitate -
- Publicitate -

Este vorba despre un post de poliţist local, clasa I, grad profesional asistent și un post vacant de poliţist local, clasa III, grad profesional asistent. termenul limită de depunere a dosarelor este 20 aprilie. Proba scrisă este programată pe data de 9 mai, ora 13.00, iar interviul este programat pe 12 mai, ora 13.00.

Candidații pentru postul de poliţist local, clasa I, grad profesional asistent trebuie să aibă studii universitare de licența absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licența sau echivalentă într-unul din domeniile: știinţe juridice, administraţie publică sau știinţe economice și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Cei care vor să-și depună dosarul pentru postul de poliţist local, clasa III, grad profesional asistent trebuie să aibă studii medii – liceul, absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, minimum 6 luni.

- Publicitate -
- Publicitate -
Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -