politia locala aricestii rahtivani

Primăria Ariceștii Rahtivani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante, în cadrul Serviciului Poliţie Locală.

Este vorba despre un post de poliţist local, clasa I, grad profesional asistent și un post vacant de poliţist local, clasa III, grad profesional asistent. termenul limită de depunere a dosarelor este 20 aprilie. Proba scrisă este programată pe data de 9 mai, ora 13.00, iar interviul este programat pe 12 mai, ora 13.00.

Candidații pentru postul de poliţist local, clasa I, grad profesional asistent trebuie să aibă studii universitare de licența absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licența sau echivalentă într-unul din domeniile: știinţe juridice, administraţie publică sau știinţe economice și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Cei care vor să-și depună dosarul pentru postul de poliţist local, clasa III, grad profesional asistent trebuie să aibă studii medii – liceul, absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, minimum 6 luni.