prefect prahova rodica paraschiv

Prefectul județului Prahova a fost schimbat astăzi din funcție. Rodica Paraschiv își va relua funcția de director la Direcția Tehnică a Consiliului Județean Prahova.

 

Prefectul Rodica Paraschiv a fost numită în martie 2014 și l-a înlocuit la conducerea instituției pe Marius Sersea.

„Eu am ocupat pe perioadă interimară funcția de subprefect și, ulterior, am fost numită, tot pe perioadă interimară, în funcția de prefect. În momentul în care am fost numită pe aceste funcții mi-am suspendat postul de director al Direcției Tehnice, la Consiliul Județean Prahova. Am aflat și eu astăzi de această decizie”, a declarat pentru Observatorulph.ro Rodica Paraschiv.

Vestea i-a luat prin surprindere și pe consilierii județeni care au aflat în timpul ședinței CJ de înlocuirea din funcțe a prefectului Rodica Paraschiv. Mulți dintre ei susțineau că viitorul prefect este din Alexandria. Alții însă i-au contrazis pe primii și au susținut că este din București.

 

Noul prefect de Prahova este Cosmin Georgescu, potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, care a anunțat că acesta a fost temporar numit la Prahova, „prin detașare, în condițiile legii”.

 UPDATE Cosmin Georgescu, inspector antifraudă, numit prefect la Prahova