spitalul judetean ploiesti tineri accident

Patru persoane au ajuns ieri la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, din cauza traumatismelor suferite în diverse accidente rutiere care au avut loc în Prahova.

 

Primul accident a avut loc ieri dimineață pe DN1B, la Albești Paleologu, după ce o dubiță Ford a intrat în coliziune cu un camion. Victima, un bărbat în vârstă de 68 de ani, s-a ales cu traumatism frontal, o plagă la arcadă și traumatism toracic, motiv pentru care a fost transportat la spital.

Câteva ore mai târziu, în jurul prânzului, un tânăr de 26 de ani a fost acroșat de un autoturism pe DJ 101D, la Tătărani. Tânărul a fost diagnosticat la spital cu traumatism cranio-cerebral minor.

 

Cel de-al treilea accident rutier a avut loc pe strada Ștrandului din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Două persoane, un tânăr în vârstă de 26 de ani și o femeie în vârstă de 43 de ani, au fost transportate la spital, unde au fost diagnosticate cu traumatisme cranio-cerebrale minore. Alte trei persoane au refuzat transportul la spital.

Un alt accident rutier s-a înregistrat la Valea Călugărească, ieri, în jurul 18.30. Inițial, două persoane au acuzat dureri. Ulterior, cele patru persoane implicate în accident, doi bărbați în vârstă de 35 și de 58 de ani, precum și două femei în vârstă de 47 și de 48 de ani, au refuzat ransportul la spital.

În această dimineață s-au produs alte trei accidente rutiere, Primul a avut loc la primele ore ale dimineții, în Ploiești, la intersecția străzilor Văleni cu Depărățeanu, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Cel de-al doilea accident s-a produs la sensul giratoriu de la Strejnic, unde un autoturism a acroșat un biciclist. În jurul orei 09.30, un al treilea accident s-a produs la Ploiești, pe strada Malu Roșu.