atac consiliul local ploiestiConsilierul local Gheorghe Sârbu le-a reproșat viceprimarilor că nu au luat nicio măsură pentru destituirea directorului de la SGU și SC Hale și Piețe.

 

În intervenția sa, consilierul local ploieștean PNL a susținut că numirea viceprimarilor a fost condiționată de măsura de destituire a directorillor de la SC Hale și Piețe și de la SGU. Mai mult, alesul local a invocat Raportul Curții de Conturi cu privire la activitatea SGU, dar și raportul comisiei formate din consilieri locali care au analizat situația de la SC Hale și Piețe.

În replică, viceprimarul George Pană a susținut că nu a negociat în niciun fel numirea sa în funcția de viceprimar cu o astfel de măsură, însă Sârbu nu s-a lăsat intimidat și a continuat cu acuzele.

 

Consilierul Gheorghe Sârbu a susținut că un ploieștean a venit în audiență și l-a întrebat dacă SGU are brevet de invenție având în vedere că la controlul Curții de Conturi s-a descoperit că o mașină a societății deși circula pe motorină a fost alimentată, potrivit bonurilor, cu benzină.