licitatie anulataMunicipiul Ploiești a hotărât anularea procedurii de achiziție directă, organizată în vederea atribuirii contractului de lucrări având ca obiect montarea liniilor electrice, dar și pentru instalarea infrastructurii de cabluri și lucrări de cablare şi conexiuni electrice pe strada Cuza Vodă.

 

Anularea procedurii are la bază faptul că nu s-a depus în termenul limită prevăzut nici o oferta din partea vreunui operator economic. Termenul limită de depunere a ofertelor era 22 martie.

Reamintim faptul că în zonă au fost executate lucrări pentru realizarea noii parcări, moment în care rețeaua de linii electrice a fost decuplată. Acesta este și motivul pentru care troleele nu pot circula 100% cu ajutorul curentului electric.

Șoferii de troleibuz sunt obligați să folosească motorul alternativ, care funcționează pe carburant. În momentul în care mijlocul de transport ajunge pe strada Cuza Vodă, șoferul trebuie să facă o scurtă oprire pentru decuplarea troleului de la liniile de curent electric.

 

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...