hipodrom bariera

Observatorulph.ro a intrat în posesia unor imagini privind lucrările care se desfășoară pe șantierul modernizării Hipodromului din Ploiești: geamuri sparte, borduri montate și apoi scoase, multe dintre ele fiind deteriorate, precum și o barieră de acces distrusă. Galerie FOTO/VIDEO la finalul textului

 

Un cititor ne-a trimis fotografii și filmări ce privesc problemele apărute în diferite faze ale amenajării Hipodromului din Ploiești. 

Aspectele semnalate au fost: bordurile montate sunt sparte și puse altele noi, faianța nouă este înlocuită, pavajul este prost montat, o barieră de acces a fost ruptă, mai multe ferestre de la grajduri au fost sparte, iar în șantierul fosei s-au produs infiltrații cu produse petroliere (VIDEO AICI).

La solicitarea observatorulph.ro, constructorul, Erbașu SA, a transmis, prin intermediul Primăriei Ploiești, următorul punct de vedere:

 

In conditiile in care la Hipodromul din Ploiesti este inca un santier mare in lucru cu peste 200 de oameni implicati direct, este evident ca exista probleme tehnice care sunt in curs de rezolvare. Nu are nici o relevanta la momentul  actual, stadiul intermediar al lucrarilor,  ci cu siguranta  va conta calitatea lucrarilor in stadiul final al acestora.

Totusi pentru a va satisface curiozitatea va raspund punctual la probemele ridicate de dumneavoastra:

 • Bordurile montate sunt aferente unui cai de acces provizorie (care urmeaza sa devina definitive) prin care se face accesul cu masini de tonaj mare.  Toate pagubele au fost anticipate de reprezentantii nostrii, costurile acestora sunt suportate exclusiv de societatea noastra iar la final aceste borduri rupte nu vor mai exista.

 •  

  Pavajul pe care dumneavoastra il aveti fotografiat este prefixat.  In momentul finalizarii  acestui tip lucrari acesta va fi montat in conformitate cu cerintele de calitate cerute.

 • Bariera de acces a fost rupta la o manevra de intoarcere a unei masini de peste 20 tone care aproviziona santierul. Acesta a fost "imputata" companiei de transport care a efectuat livrarea si va fi inlocuita in momentul in care furnizorul de componente pentru control-acces va reusi sa efectueze importul barierei (probabil in maxim 3 saptamani).

 • Din pacate nu putem evita spargerea geamurilor de la grajduri si tribuna (se mai efectueza divese lucrari colaterale care mai pot avea asemenea efecte). Inainte cu 7 zile de receptia la terminare a lucrarilor vom inlocui pe cheltuiala noastra toate geamurile sparte sau fisurate.

 •  

  Nu inteleg exprimarea santierul fosei s-au produs infiltratii cu produse petroliere. A fost o problema cu panza freatica la bazinul de retentie acum cateva luni care din fericire a fost rezolvat printr-o dispozitie de santier.

In alta ordine de idei va informez ca societatea noastra si-a asumat o garantie a lucrarilor de 5 ani (exista 10% retineri valorice catre beneficiarul lucrarii) si nu este in interesul nostru sa facem lucrari de slaba calitate pentru ca ne aduc un prejudiciu financiar si de imagine. Totusi daca aveti retineri fata de cele scrise mai sus va invit in santier pentru vizitarea amplasamentului si pentru a va raspunde la orice intrebare.

Galerie FOTO Lucrări la Hipodrom

Geamuri sparte la grajduri

hipodrom geam spart

Borduri sparte

hipodrom borduri

Pavaj 

hipodrom pavaj

VIDEO Borduri sparte 

 

 

 

Social
 • Miercuri, 18 Octombrie 2017
 • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...