post vacant consiliul judetean prahova

După ce ani la rând posturile din administrația locală au fost blocate, mai nou se fac angajări.

Primăria Vălenii de Munte, de exemplu, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante, de şef birou impozite și taxe locale.

Primăria Slănic organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I/A, în timp ce la Primăria Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de casier. Tot la Câmpina se organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de contabil.

Primăria Mizil organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă de casier, gradul I din cadrul activității piață – obor.

Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante. Astfel sunt scoase la concurs două posturi asistent medical generalist cu studii M/PL/S debutant, c.i.m., din care unul la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală și unul la Secția recuperare, medicina fizica şi balneologie. Totodată, pe listă mai figurează trei posturi îngrijitoare curățenie cu studii G/M, c.i.m., din care două posturi la Compartimentul medicină internă și unul la Secția recuperare, medicină fizică şi balneologie, un post de brancardier cu studii G/M, c.i.m. la Secția ortopedie-traumatologie, precum și trei posturi de muncitor calificat - bucătar.

 

Doritorii pot intra pe site-urile instituțiilor pentru obținerea de detalii cu privire la tematica de concurs și data de organizare a acestora.