sediu petrom

Mutarea activității Administrației Serviciilor Social Comunitare și ale Casei de Cultură IL Caragiale este condiționată de o nouă licitație, pentru asigurarea mentenanței instalațiilor pentru stingerea incendiilor.

Deși mutarea activității ASSC și a Casei de Cutără IL Caragiale părea o simplă formalitate, lucrurile nu stau chiar așa. Administrația Serviciilor Social Comunitare pregătește un caiet de sarcini pentru organizarea unei licitații.

„Licitația are drept scop desemnarea unei firme care să se ocupe de mentenanța instalațiilor de detecție la incendiu, dar și a instalațiilor de stingerea incendiului, în speță a hidranților, a instalației de desfumare și instalațiilor de climatizare.  Activitatea în clădire a fost sistată în urmă cu mai mulți ani, timp în care aceste instalații ar fi trebuit să funcționeze, lucru care nu s-a întâmplat. Firma care va câștiga licitația trebuie să verifice și aceste instalații și să spună dacă acestea mai funcționează sau nu”, a declarat pentru Observatorulph.ro Dan Dinu, menționând că aceste instalații trebuie să funcționeze la parametri normali.

 

Printr-o hotărâre de Consiliu Local, clădirea este destinată pentru activități social-culturale.

Ieri, reprezentanții Primăriei Ploiești și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au avut discuții pe această temă, urmând să se analizeze acordarea autorizației pentru stingerea incendiului de abia după ce vor fi funcționale instalațiile de stingerea incendiilor..