primaria ploiesti sediu

Ploieșteni, vreţi să ştiţi cum aţi fost furaţi şi de ce Ploiești este pe locul întâi la coada implementării proiectelor europene? Haideţi cu noi în Turul Marilor Tunuri din Ploiești!Portalul de bună guvernare România Curată pune pe hartă corupţia şi o transformă într-o ”atracţie turistică! Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 martie, de la ora 11.00. Observatorulph.ro este partanerul România Curată în acest proiect.

 

 

România Curată vă invită sâmbătă într-o călătorie ”turistică” cu autocarul, având un traseu mai inedit, în care vom încerca să transformăm corupţia în „obiective turistico-civice” şi să identificăm împreună câteva din ţepele trase orașului Ploiești de profitorii tranziţiei.

Te aşteptăm să vii alături de noi în Turul Marilor Tunuri ploieștene, sâmbătă, 26 martie! Ne întâlnim cu toţii în sâmbătă, la ora 11.00, la Hipodrom (Ploiești, Bd. Bucureşti, nr. 2, capătul traseului TCE nr 30), pentru a verifica la fața locului ce s-a întâmplat cu marile proiectele finanțate din fonduri europene de la Ploiești, de ce au fost prost implementate și cu mari întârzieri.

 

Ploieștenii știu că un singur proiect, reabilitarea liniei de tramvai 101 a fost finalizat la timp. Pentru finalizarea celorlalte investiții, Primăria Ploiești trebuie să împrumute o sumă uriașă pentru comunitatea noastră. De ce? Pentru că fondurile europene s-au pierdut.

Deoarece lucrări precum modernizarea Hipodrumului, reabilitarea termică a blocurilor, reabilitarea liniei tramvaiului 102 - etapa a II-a și a tramvaiului 101 - etapa I, amenajarea Parcului Municipal Vest, nu s-au finalizat la timp, Primăria trebuie să plătească acum corecții în valoare de zeci de milioane de euro. Vom vizita însă și alte”obiective turistice” surpriză din Ploiești.

România Curată vă pune la dispoziţie un ghid care va prezenta ”obiectivele” vizitate. Cu ajutorul unor jurnaliști cărora le pasă de Ploiești, la fiecare staţie vom oferi turiştilor civici informaţii mai puţin ştiute, uneori de culise, rezultate în urma unor investigaţii de presă care arată cât de mult ne costă de fapt corupţia şi delăsarea administrativă, dar şi ce am fi putut salva dacă am fi fost cetăţeni mai implicaţi în bunul mers al comunităţii. T

 

oţi participanţii la Turul Marilor Tunuri din Ploiești trebuie să completeze în prealabil un formular pe care îl găsiţi pe pagina noastră de internet: http://goo.gl/forms/CdznHyDrCZ

Călătoria este gratuită.

Numărul locurilor fiind limitat, participarea se face în ordinea înscrierii.

 

Confirmarea participării, precum şi informaţii legate de ora şi locul îmbarcării vor fi transmise prin poşta electronică, la adresa indicată de dumneavoastră în formular.

Urmăreşte-ne pe www.romaniacurata.ro şi trimiteţi-ne sugestii, fotografii sau înregistrări pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Împreună vom face haz de necaz, dar vom pune şi degetul pe rană. Să le arătăm că ştim cum şi unde au ajuns bogăţiile României şi că nu mai suntem dispuşi să tolerăm hoţia! Suntem cu ochii pe voi, cei de care ne-am săturat să ne tot furaţi. Membrii “Alianței pentru o Românie Curată”, iniţiatorii portalului anticorupţie www.romaniacurata.ro , cred că numai implicarea nemijlocită poate să schimbe modul în care funcţionează societatea românească. De aceea fac apel la toţi cetăţenii români care gândesc la fel, să facă fie şi doar un efort minimal în această direcţie.