gard

130.000 de lei fără TVA este dispusă să cheltuie Primăria Câmpina pentru a achiziționa mai multe panouri metalice pentru protecția aleilor pietonale și locurilor de joacă pentru copii din parcurile din localitate.

 

Gardurile vor fi cumpărate prin achiziție directă. Ofertele pot fi depuse în plic închis de către cei interesați până la data de 23 martie ora 12.00.

 Conform informațiilor postate pe site-ul Primăriei Câmpina, ofertantul trebuie să  îndeplinească" cerinţa de experienţă similară dacă face dovada că a furnizat - în ultimii 3 ani - produse similare a căror valoare cumulată a fost de minim 43.500 lei exclusiv TVA la nivelul a minim un contract -maxim două contracte însoţite de certificate / documente emise sau contrasemnate de către o autoritate sau de către clientul beneficiar - formular ataşat."

 

 

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Locuitorii municipiului Câmpina rămân fără apă

Hidro Prahova anunță că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 18 octombrie 2017, între orele 05.00 – 17.00. Comunicat de presă al Hidro Prahova: Sucursala Câmpina a...