asfaltare drum judetean

Lucrările se execută de către Direcţia Judeţeană de Protecţia Plantelor şi de Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova, unitate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Prahova.

Consiliul Județean Prahova a anunțat astăzi demararea lucrărilor de plombare pe DJ 102 D Sălciile – Boldeşti-Grădiştea – Mizil, tronson ce are o lungime de aproximativ 32 km. Potrivit CJ Prahova, lucrări de plombare se efectuează de la Mizil spre sensul Boldeşti-Grădiştea. 

Se estimează că activitatea se va desfăşura pe o perioadă de două săptămâni în condiţii meteorologice normale, fiind necesari aproximativ 2500 metri pătraţi de plombe.

Totodată, sunt în curs de evaluare ofertele pentru execuţia covoarelor asfaltice,pe acest drum (DJ 102 D) fiind prevăzut a se excuta un covor de 0,6 km în zona de intravilan a localităţii Boldeşti-Grădiştea, în a doua jumătate a lunii aprilie 2016.

                                                  

 

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...