cuza voda strada decizie

La aproape un an după finalizarea parcării supraetajate de pe strada Cuza Vodă din Ploiești, municipalitatea anunță organizarea de licitație pentru instalarea infrastructurii de cablu pentru troleibuze.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 40.481,65 lei, fără TVA, din care un procent de 5% reprezintă cheltuieli diverse și neprevăzute. Termenul de desfășurare al lucrărilor este estimat la 30 de zile de la data emiterii ordinului de începere. Anunțul pentru licitație a fost deja publicat pe SEAP (Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice).

Este vorba despre trei tipuri de lucrări, respectiv pentru linii electrice, pentru instalarea infrastructurii de cabluri și de cablare și pentru conexiunile electrice.

Anul trecut, Primăria Ploiești a organizat achiziție publică pentru Studiu de Fezabilitate, Proiect Tehnic și Detalii de Executie, privind amplasarea a trei stâlpi de iluminat public și sustinere cale de rulare troleibuz pe un tronson al strazii Cuza Voda situat între străzile Vlad Țepeș și Vasile Lupu. Valoarea estimată la anunțarea licitației a fost de 10.000 lei (fără TVA).