primaria-ploiesti

În cadrul unei conferințe de presă susținute, la această oră, la sediul PNL, Senatorul Andrei Volosevici a prezentat situația gravă din administrația publică ploieșteană și a tras un semnal de alarmă cu privire la contractarea creditului de 150 de milioane de lei.

 

Potrivit senatorului, administrația locală a întârziat excesiv de mult în demararea procedurilor de contractare a creditului, în ciuda faptului că de această sumă împrumutată depinde foarte mult decontarea plăților. Dar acesta nu este singurul aspect reclamat.

Volosevici a criticat situația de la SC Hale și Piețe, precum și întârzierile de pe șantiere. Volosevici a mai criticat contractul cu Fidox de evaluarea terenurilor.

UPDATE
Senatorul Andrei Volosevici a anunțat că liberalii nu vor participa la ședința Primăriei Ploiești provocată de scandalul monstru între executiv și angajații Ditrecției Economice. ,,Totul ține de executivul Primăriei,, a susținut Volosevici. 
Detalii aici: Director din Primăria Ploieşti, mesaj pentru Ganea: nu semnez indiferent că sunt ameninţată sau şantajată

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...