locuri vacante administratie publica prahova scoli gradinite

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de diverse primării, dar și de anumite unități de învățământ.

Şcoala Gimnazială „Gheorghe Costescu”, din Aluniş, de exemplu, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de - administrator financiar (contabil-sef). Candidații trebuie să aibă studii superioare, minimum trei ani vechime în domeniul finanțelor publice și să fie apți din punct de vedere medical. Termenul limită de depunere a dosarelor este 27 martie, iar proba scrisă este programată pe 4 aprilie, la ora 12.30, în aceeași zi fiind programat interviul.

Primăria Lipănești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă de muncitor calificat I electrician întreţinere şi reparaţii. Concursul este organizat pe 29 martie, ora 10.00 - proba scrisă, iar interviul pe 31 martie, ora 10.00.

Grădiniţa cu Program Prelungit Sf. Arh. Mihail şi Gavril Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru funcții contractuale vacante, respectiv pentru trei posturi de îngrijitor cu normă întreagă și a unui post de mecanic cu jumătate de normă. Data limită de depunere a dosarelor este 24 martie, ora 12.00. Candidații trebuie să se prezinte la proba scrisă pe 29 martie, ora 9.00, interviul urmând să aibă loc pe la o dată care va fi comunicată ulterior.

Un alt post scos la concurs este la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 33, Municipiul Ploieşti, termenul limită de depunere a dosarului fiind 18 martie. Atenție, este vorba de un post cu jumătate de normă, de îngrijitor.

La Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 23, Municipiul Ploieşti se organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, de îngrijitor, dar și de muncitor necalificat (spălătoreasă - jumătate de normă).