camin batrâni cosminele

Viceprimarul municipiului Ploiești, George Pană, a anunțat că a fost semnat contractul pentru continuarea lucrărilor la Căminul de bătrâni de pe strada Cosminele din Ploiești. Lucrările au fost sistate anul trecut, iar municipalitatea a organizat o nouă licitație pentru desemnarea unui nou constructor.

 

„Termenul de finalizare al contractului este de patru luni”, a anunțat George Pană, viceprimarul municipiului Ploiești. Câștigătorul licitației este firma Scut Construct. Valoarea adjudecată a contractului a fost de 1.351.020 de lei, fără TVA.

La licitație s-au prezentat șase firme, potrivit informațiilor furnizate de municipalitate în urmă cu două săptămâni.

 

Lucrările la Căminul de bătrâni de pe strada Cosminele din Ploiești au demarat în luna aprilie 2012. Termenul de finalizare al contractului este iunie 2016, motiv pentru care în regim de urgență a fost predat și amplasamentul pentru reluarea lucrărilor cât mai repede.

Caminul de batrani va fi construit in locatia de pe str. Cosminele nr.11A, pavilion B3, iar proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013.

Lucrarile de reabilitare si modernizare a fostei cazărmi constau în reamenajarea cladirii astfel incât să fie create locuri în mod permanent pentru un numar de 24 de utilizatori prin amenajarea a 12 camere cu cate doua paturi și băi individuale, spații de odihnă, recreere, spații tehnice și cabinete medicale , realizarea de alei, grădini și spații destinate relaxării în aer liber.