primaria colceag scoate la concurs mai multe posturi in administrație

Primăria Colceag scoate la concurs cinci posturi vacante în administrația locală. Cei interesați pot depune dosarele în maximum 20 de zile.

 

Astfel, Primăria Colceag organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de referent clasa III, grad profesional asistent, Birou financiar-contabil, taxe şi impozite. Pentru acest post candidații trebuie să aibă studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime de minimum 6 luni în specialitatea funcţiei. Proba scrisă este programată pe 04 aprilie 2016, ora 10.00 – proba scrisă, iar pe 07 aprilie 2016, ora 10.00 va avea loc proba interviu.

Tot Primăria Colceag organizează, în aceleași zile, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent – Birou financiar contabil, taxe şi impozite. Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă și vechime de minimum 1 an în specialitatea funcţiei.

 

Primăria Colceag organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent IA în cadrul Compartimentului de asistenţă socială.

Totodată, Primăria Colceag organizează concurs ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de referent clasa III, grad profesional superior – contabil în cadrul Biroului financiar-contabil, precum și pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de referent, clasa III, grad profesional superior – Compartiment administraţie locală – agent agricol.