angajari primarii

Luna martie vine la pachet cu o ofertă în ceea ce privește locurile de muncă. Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de consilieri, referenți, dar și de muncitori calificați și necalificați. La Sinaia se organizează concurs, de exemplu, pentru funcția de director executiv la Direcția de Poliția Locală.

 

Primăria Păulești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, gradul profesional debutant în cadrul Compartimentului Stare civilă, resurse umane, secretariat, relaţii cu publicul al Primăriei Păuleşti. Termenul limită de depunerea dosarului este 17 martie, ora 15.30. Proba scrisă este programată pe 28 martie, ora 10.00, iar proba interviu pe 30 martie.

Primăria Sinaia organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţei publice de conducere vacante, de director executiv Direcţia de Poliţie Locală. Proba scrisă este programată pe 30 martie, ora 11.00, iar proba interviu pe 1 aprilie, ora 13.00.

Primăria Câmpina organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad asistent la Compartimentul administraţie publică locală, agricol, relaţii cu publicul, purtător de cuvânt, relaţii cu publicul. Proba scrisă este organizată pe data de 28 martie, ora 9.00, iar proba interviu pe 30 martie ora 10.00.

 

La Fulga se caută secretar al comunei. Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Fulga. Pe 29 martie 2016, ora 10:00, este programată proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Primăria Valea Doftanei, satul Teșila, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcţii contractuale de execuție, vacante de referent S debutant din cadrul Compartimentului „Cultură, religie, sport”. Iată calendarul de concurs: 14 martie 2016, ora 16.30: termenul limită pentru depunerea dosarelor, 21 martie 2016, ora 10:00: proba scrisă și 23 martie 2016, ora 10:00 - proba interviu.

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a opt funcții contractuale de execuție vacante. Este vorba de consilier cadastru gradul I – 2 posturi, consilier cadastru gradul II, consilier cadastru debutant, tehnician cadastru treapta II, asistent registrator principal gradul II, asistent registrator principal debutant și consilier gradul IA cu atribuţii de achiziţii publice. Termenul limită de depunere a dosarelor este 14 martie, ora 16.00. Pe 22 martie 2016, ora 10:00, este programată proba scrisă, iar pe 28 martie 2016, ora 10:00 - proba interviu.