spitalul judetean ploiesti

Spitalul Județean Ploiești organizează concurs pentru ocuparea funcției de director general al unității medicale. Până la termenul limită de depunere a dosarelor un singur candidat și-a exprimat dorința de a ocupa această funcție. Este vorba de actualul director interimar Marius Niculescu.

 

Proba scrisă va avea loc pe 7 martie, iar interviul este programat pe 14 martie. Potrivit anunțului postat pe site-ul Consiliului Județean Prahova, Comisia de concurs elaborează intrebările pentru testul-grilă de verificare a cunoștințelor cu cel mult 12 ore inaintea susținerii probei. Testul grilă va conține 20 de întrebări din domeniul legislației specifice activității spitalului public și din domeniul managementului sanitar. Fiecare întrebare are patru variante de răspuns.

Președintele Comisiei de concurs, Ludmila Sfârloagă, a anunțat că dosarul depus de Marius Niculescu a fost admis. De altfel, acesta este și singurul dosar admis.

Reamintim faptul că postul de director a devenit vacant după ce Alexandru Băloi, fostul director al unității medicale a fost arestat preventiv pentru luare de mită. Acesta a fost ulterior condamnat de Tribunalul București la trei ani de închisoare cu suspendare și la obligarea de a executa 90 de ore în folosul comunității, fie la Parcul Memorial Constantin Stere, fie la SGU Ploiești.