automat tce

Inițial, la Ploiești, au fost amplasate zece automate de bilete, numai că mai multe dintre ele nu funcționează în parametrii prevăzuți, motiv pentru care contractul va fi denunțat.

Cele zece automate de eliberare a tichetelor de călătorie trebuia să funcționeze 24 de ore din 24. Primele probleme au apărut însă la scurt timp după amplasare.Automatele de bilete au fost montate în stațiile de la Spitalul Județean, Complexul Mic, Complexul Mare, 8 Martie, Malu Roșu, Gara de Vest, Bloc 39 – Șoseaua Vestului, Moară, Domnișori şi capătul traseului 104 - Rafinăria Petrotel.

Săptămâna trecută, conducerea TCE a anunțat că a notificat firma să vină să repare automatele care nu funcționau la parametri normali. În weekend însă alte două automate, la Nord și la Județean nu au funcționat.

 

Contactată telefonic, conducerea TCE a confirmat că cele două automate nu funcționează la parametri normali. „Automatele vor fi returnate. Vom denunța contractul și vom organiza o nouă licitație pentru achiziționarea de automate pentru eliberarea de bilete”, a declarat pentru observatorulph.ro Cristian Iancovici, directorul TCE Ploiești.

În total, la Ploiești, potrivit contractului, urmau să fie amplasate 30 de automate de bilete. (FOTO: Arhivă)