angajari csm ploiesti si apm prahova

Agenția pentru Protecția Mediului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcţii publice de execuție vacante, în timp ce CSM Ploiești scoate la vconcurs șapte posturi vacante.

 

La APM Prhova este vorba despre un post de consilier I principal din cadrul Serviciului Monitorizare şi Laborator și de un post vacant de consilier I superior -1 post – din cadrul Biroului buget, finanţe, administrativ şi resurse umane. Concursul este organizat pe data de 24 martie, ora 10.00, proba scrisă, data și ora interviului fiind anunțate ulterior.

În schimb, la CSM Ploiești sunt scoase la concurs mai multe posturi vacante, pe perioadă nedeterminată. Este vorba de şef Serviciu Financiar Contabilitate, casier în cadrul Serviciului Financiar Contabilitate, inspector de specialitate – gradul IA- Serviciul Achiziţii Publice, Organizare Competiţii (2 posturi), inspector de specialitate, gradul II – Serviciul Achiziţii Publice, Organizare Competiţii, inspector de specialitate, gradul I – Compartimentului Juridic Resurse Umane, Protecţia Muncii şi Protecţie Civilă și șofer autobuz.

 

 Termenul limită de depunere a dosarelor este 8 martie. Pe 17 martie 2016, ora 10:00 este programată proba scrisă/practică, iar pe 23 martie 2016, ora 10:00, - proba interviu.