teatrul toma caragiu ploiesti

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de funcții contractuale de execuție.

 

Este vorba de un post de muncitor calificat mânuitor montator decor, studii medii/generale treapta I în cadrul secţiei Revistă și de un post de muncitor calificat croitor – confecţioner îmbrăcăminte, studii medii/generale treapta I în cadrul Serviciului Producţie. În cazul primului post de muncă scos la concurs se solicită vechime în muncă de peste cinci ani, experiență de minimum trei ani pe un post de muncitor, capacitate de efort fizic, studii medii sau generale și să nu aibă antecedente penale. Pentru postul de croitor se solicită vechime în muncă de peste cinci ani, studii de specialitate în croitorie, experiență de specialitate de minimum trei ani, studii medii sau generale și să nu aibă antecedente penale.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 10 martie. Pe 18 martie 2016, ora 09.00, este programată proba scrisă, iar pe 24 martie 2016, ora 12.00 – interviul.