Directorul adjunct al SGU Ploiești, Ovidiu Negulescu, a concesionat în luna martie a anului 2014 un loc de veci în cimitirul Viișoara, administrat de SGU. În luna septembrie a aceluiași an l-a vândut cu 6.500 de lei. Interesant este faptul că și soția acestuia a concesionat un loc de veci, dar în cimitirul Bolovani. Directorul Negulescu susține că a fost nevoit să vândă locul de veci concesionat de la societatea pe care o conduce din cauza unor probleme financiare.

 

Tranzacții succesive cu locuri de veci pentru familia Nwegulescu la SGU

Pe 18 februarie 2014, SGU, prin directorul Donald Constantin, a semnat cu Negulescu Cristina, soția directorului adjunct al SGU, Ovidiu Negulescu, un contract de concesiune pe 15 ani al unui loc de veci în cimitirul Bolovani, în schimbul prețului de 650 de lei. Avansul a fost de numai 24 de lei, restul sumei urmând să fie achitat, anual, pe perioada concesionării.

O lună mai târziu, pe 17 martie 2014, directorul SGU, Ovidiu Negulescu a semnat cu același director Donald Constantin un contract de concesiune a unui loc de veci de 3x3 mp în cimitirul Viișoara, tot pe 15 ani. Prețul concesiunii a fost de 1.047 de lei, însă de data aceasta Negulescu a achitat integral suma, la semnarea contractului cu șeful său.

 

Pe 18 septembrie 2014, același Ovidiu Negulescu a vândut unei familii din Ploiești, prin intermediul unui contract semnat la notar, crucea de pe mormântul respectiv, scopul fiind însă preluarea concesiunii. Suma tranzacției a fostd e 6.500 de lei, plătită pe loc de cumpărători. Banii nu apar însă în declarația de avere.

Contactat de observatorulph.ro, directorul adjunct al SGU a decalarat: "Oricine poate concesiona un loc de veci, inclusiv eu. Am vândut construcția funerară și am transmis concesiunea pentru că în acea perioadă treceam printre-o perioadă din punct de vedere financiar". 

Contractul de concesiune dintre SGU și directorul adjunct Ovidiu Negulescu

 

Contractul de vânzare a locului de veci 

 

Contractul de concesiune dintre SGU și soția directorului adjunct Ovidiu Negulescu