atributii primar

Primarul interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea, a declarat că va delega mai multe atribuții viceprimarilor, acesta anunțându-și preocuparea pentru verificarea lucrărilor cu fonduri europene, neexecutate la termen.

 

De exemplu, a spus Ganea, „voi delega coordonarea activității Direcției Juridice viceprimarului George Pană, care este avocat de profesie”. Viceprimarul George Pană mai are în atribuții coordonarea activității de la TCE, SC Hale și Piețe, de la Spitalul Municipal Ploiești, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, dar și de la ASSC și Serviciul Local Comunitar de Evidența Persoanelor, precum și coordonarea activității de la Filarmonica Paul Constantinescu.

La rândul său, viceprimarul Răzvan Ursu coordonează activitatea de la SGU, Teatrul Toma Caragiu, Direcția de Patrimoniu, Direcția Relații Internaționale, dar și de la Casa de Cultură IL Caragiale și de la Centrul de creșe și Serviciul Informatică.

Trebuie precizat că și administratorul public al municipiului, Anca Agapie are drept de semnătură pentru toate lucrările derulate în Ploiești.