aparate ventilatie mecanica spitalul judetean ploiesti

Cazurile de gripă înregistrate la Prahova schimbă lista de priorități a Consiliului Județean. Mai nou, există intenția ca în cel mai scurt timp, cea mai mare unitate medicală din județ să fie dotată cu ventilatoare mecanice.

 

Ca urmare a numărului mare de persoane cu infecții respiratorii acute pentru care s-a confirmat virusul gripal AH1, conducerea Consiliului Județean Prahova ia în calcul achiziționarea mai multor ventilatoare mecanice, pentru secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești.

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești este dotată cu ventilatoare mecanice, însă aparatura era folosită până acum în cazul politraumatismelor, nu în cazul infecțiilor respiratorii acute grave.

 

Trebuie precizat că, în numai o săptămână patru oameni internați la Spitalul Județean Ploiești au murit, iar în cazul a altor opt persoane s-a confirmat că este vorba de virusul gripal AH1.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...