aparate ventilatie mecanica spitalul judetean ploiesti

Cazurile de gripă înregistrate la Prahova schimbă lista de priorități a Consiliului Județean. Mai nou, există intenția ca în cel mai scurt timp, cea mai mare unitate medicală din județ să fie dotată cu ventilatoare mecanice.

 

Ca urmare a numărului mare de persoane cu infecții respiratorii acute pentru care s-a confirmat virusul gripal AH1, conducerea Consiliului Județean Prahova ia în calcul achiziționarea mai multor ventilatoare mecanice, pentru secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești.

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești este dotată cu ventilatoare mecanice, însă aparatura era folosită până acum în cazul politraumatismelor, nu în cazul infecțiilor respiratorii acute grave.

 

Trebuie precizat că, în numai o săptămână patru oameni internați la Spitalul Județean Ploiești au murit, iar în cazul a altor opt persoane s-a confirmat că este vorba de virusul gripal AH1.

 

Eveniment
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Trafic blocat în Ploiești de nuntași romi VIDEO

Alaiul de la o nuntă de romi a blocat traficul la intersecția a două străzi intens circulate din Ploiești. Este vorba de străzile Bobâlna și Ana Ipătescu, la câteva sute de metri de sediul Poliției...