camin batrani ploiesti

Lucrările au fost sistate încă de anul trecut, iar procedura de licitație a durat mai bine de șase luni de zile. În cazul în care nu vor fi depuse contestații, contractul ar urma să fie semnat luni.

 

La licitație s-au prezentat șase firme și, potrivit Ancăi Agapie, administratorul public al municipiului, „valoarea estimată a licitației fiind de 1.351.020 lei fără TVA, ioar valoarea adjudecată a fost de 1.179.418 lei fără TVA”. Firma care a câștigat licitația este SC Scut Construct, firmă care a mai câștigat lucrări la Ploiești, inclusiv cele de modernizare a viitorului sediu al Teatrului Ciufulici.

Lucrările la viitorul cămin de bătrâni au fost anunțate încă din aprilie 2012. Valoarea totală  a contractului de finanţare a fost de 3.624.455,04 lei  din care valoarea eligibilă a proiectului este de 2.575.710,00 lei unde 2.189.353,50 lei reprezintă  FEDR.

Potriv it contractyului inițial, lucrările ar fi trebuit să fie gata la finele anului trecut, însă prin act adițional a fost prelungit termenul de finalizare.

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...