tichet pentru gradinita

Primăria Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare,  informează cetățenii  că, începând cu data de 29.02.2016, va derula activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declarație pe propria raspundere pentru acordarea stimulentului educational, sub forma de tichet social, pentru anul scolar 2015 – 2016,  program destinat stimulării participării in invatamantul prescolar a copiilor proveniti din familii defavorizate.

Menționăm că formularele/declaraţiile pe propria răspundere necesare acordării stimulentului educational pot fi accesate şi ASSC, dar și de pe site-ul Primăriei Ploiești.

„Depunerea formularelor pentru acordarea tichetului social pentru gradinita, se va face incepând cu data de 29.02.2016 , la sediul Administratiei Serviciilor Sociale Comunitare din Ploiesti, str.Postei, nr.6, in zilele de luni, miercuri si joi in intervalul orar 9,00 – 12,00 si marți in intervalul orar  13,00 – 16,00. Informaţii suplimentare privind condițiile de acordare  ale acestui stimulent educational, puteți obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, sau  la numarul de telefon 0244-384920 int.8”.

Valoarea tichetului este de 50 de lei și se acordă numai dacă copilul merge zilnic la grădiniță. Tichetele se acordă numai pentru copiii care provin din familii defavorizate.