spitalul judetean ploiesti concurs post manager

Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgență Ploiești a anunțat scoaterea la concurs a functiei de manager.

Concursul va avea loc la sediul Consiliului Județean Prahova, din Ploiesti, Bulevardul Republicii, nr.2-4, judeţul Prahova, în perioada 07.03.2016-23.03.2016. Concursul se desfășoară în două etape, respectiv etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în publicația de concurs (etapă eliminatorie) și etapa de susținere a probelor de evaluare, care cuprinde proba scrisă, un test-grila de verificare a cunostințelor, precum și proba de susținere a proiectului de management, completată, după caz, de un interviu de selecție.

Nota minimă de promovare a fiecarei probe de evaluare este 7,00. După finalizarea etapelor de concurs se întocmește clasificarea candidaților care au promovat toate probele de evaluare și au obținut media finală de cel putin 8,00.

Taxa de participare la concurs este de 1.000 lei și se va achita la casieria Consiliului Județean Prahova.    

Funcția de manager interimar este ocupată din data de 28 septembrie 2015, pe o perioadă interimară, până la organizarea concursului, de către Marius Niculescu, după ce lui Alexandru Băloi, fostul director al spitalului, i-a încetat contractul de management.

 

        

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...