Firma care a livrat automate de bilete la Ploiești a fost notificată

automate bilete ploiesti

automate bilete ploiesti

După ce la patru automate de bilete pentru transportul public în comun, montate în Ploiești, au apărut disfuncționalități, firma care a livrat aparatele a fost notificată de către societatea Transport Călători Express.

Potrivit reprezentanților TCE, la patru automate s-au semnalat anumite probleme, în sensul că, după ce erau introduși bani și dată comanda, biletele nu alunecau în fantă astfel încât să poată fi luate de călători.

Citește și: Surpriză neplăcută pentru clienţii TCE Ploieşti. Ce au găsit în staţia din centru

Deficiențele, spun reprezentanții TCE, au fost remediate de către angajații care se ocupă cu acest serviciu, însă societatea vrea să se asigure că pe viitor nu vor mai exista astfel de probleme, cu atât mai mult cu cât această modalitate de achiziționare a biletelor se dorește a fi încurajată în rândul ploieștenilor.

Costul automatelor de bilete a fost de peste 393.000 de lei. 

Citește și: Ce firmă a câştigat licitaţia pentru livrarea de automate de bilete la Ploieşti

Câștigătoarea licitației a fost declarată compania Alien Concept din Oradea. În total, la Ploiești vor fi montate 30 de automate de bilete.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău