Aproximativ 30 de angajați ai SGU nu și-au mai primit salariile, după ce Primăria Ploiești a refuzat să achite sumele solicitate de societatea Consiliului Local. Este vorba de personalul tehnic de la unitățile de învățământ și grădinițele din oraș.

La solicitarea observatorulph.ro privind soarta angajaților, conducerea SGU a transmis următorul punct de vedere:

"Societatea noastră a respectat prevederile actului normativ local, anume  HCL nr.329/7.09.2012, în ceea ce priveşte completarea obiectului contractului de delegare a gestiunii cu activitatea de mentenanţă a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat, din Municipiul Ploieşti. Pe cale de consecinţă, situaţia personalului Compartimentului Mentenanţă Unităţi Învăţamânt a fost dezbătută în cadrul şedinţei din data de 10.02.2016, a Consiliului de Administraţie al societăţii noastre. Astfel, acesta din urmă a solicitat conducerii societăţii să iniţieze demersurile necesare pentru recuperarea sumelor începând cu luna septembrie 2015 până la data preluării personalului respectiv de către instituțiile abilitate, acest lucru urmând a fi stabilit într-o viitoare sedință a Consiliului Local; decizia finală, în ceea ce priveşte această situaţie, va fi luată însă de către municipalitate, în funcție de aprobările Consiliului Local, precum şi în conformitate cu legislaţia în vigoare".

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...