sesizare primaria ploiesti

O ploieșteancă a transmis Primăriei cea mai tare sesizare din ultima vreme. Reclamația a fost însoțită inclusiv de fotografii editate, astfel încât angajații Primăriei Ploiești să analizeze situația prompt, în cunoștință de cauză. Deși a trecut mai bine de o săptămână, nimeni nu s-a sinchisit să dea un răspuns.

 

Ploieșteanca a postat sesizarea pe portalul domnule primar, iar în reclamația transmisă a semnalat modul dificil în care se desfășoară circulația, atât pentru pietoni, cât și pentru conducătorii auto, pe două străzi din Ploiești. Pentru ca angajaților Primăriei să le fie și mai simplu să înțeleagă „fenomenul”, sesizarea a fost însoțită și de două fotografii editate.

Iată sesizarea ploieștencei:

„Va scriu pentru a va sesiza modul dificil in care se face circulatia pietonilor si autovehiculelor pe strada Crisan din cartierul Enachita Vacarescu. Situatia curenta este urmatoarea: 1.- pe portiunea strazii Crisan cuprinsa intre intersectia cu Strada Carol Davila si intersectia cu strada Enachita Vacarescu, circulatia auto se desfasoara in ambele sensuri, in conditiile in care atat pe partea dreapta cat si pe stanga drumului sunt parcate masini aproape in permanenta. Practic, strada Crisan are in permanenta doar o singura banda de circulatie disponibila pentru ambele sensuri. 2. NU exista limitare de viteza (nici indicatoare, nici bumpere)! Limita implicita de viteza in inetriorul localitatilor 50khm este inadecvata pentru acest segment de drum,c are deserveste o zona rezidentiala. De foarte multe ori, se circula cu viteza mult mai mare decat 50kmh. 3. pe portiunea strazii Crisan cuprinsa intre intersectia cu strada Ovidiu si intersectia cu strada Cosmonautilor, NU exista trotuare pe nici una din partile drumului. In fiecare dimineata, copiii care merg spre scoala sunt expusi unui risc imens, deoarece trebuie sa circule pe carosabil (Care va amintesc, este folosit intensiv in special la orele diminetii de masini care circula in ambele sensuri, cu toate ca latimea drumului nu permite acest lucru). In acelasi timp, conducatorii auto care circula in sensuri opuse trebuie sa se astepte unii pe ceilalti acolo unde latimea strazii permite, altfel se creeaza blocaje. Atasez acestei scrisori cateva fotografii facute pe strada Crisan, care sper ca ilustreaza riscurile la care ne expunem copiii in fiecare zi. Contez pe intelegerea si sprijinul dvs in rezolvarea cat mai curand a acestei situatii. Va multumesc!” (foto: imagini postate pe portalul domnuleprimar.ro)