După ce conducerea Primăriei Ploiești a anunțat lista străzilor care vor fi asfaltate în 2016, cititorii observatorulph.ro au reclamat că multe dintre acestea au fost asfaltate anul trecut!

Este cazul străzilor Simion Bărnuțiu și Ialomiței, din zona de sud a orașului, care au fost deja asfaltate!

Surse din Primăria Ploiești au declarat pentru observatorulph.ro că la capitolul reparații curente străzi din bugetul recent adoptat de consilierii locali pentru 2016 se regăsesc, de fapt, restanțele către asfaltatori din 2015!

Această metodă, de furat căciula, a fost aplicată și în alte domenii, cum ar fi investițiile, unde apar sume ridicole, de 1.000 de lei, doar pentru a nu fi sistate pe hârtie lucrările, că nu dă bine în campanie. 

Adevărata situație financiară dezastruoasă a primăriei apare în estimările 2017-2019, unde la multe poziții figurează cifra 0 (zero) lei. 

Există însă un document oficial unde a fost "strecurat" adevărul despre reparația străzilor din Ploiești din 2016. Este vorba de nota de fundamentare de mai jos, a bugetului aferent capitolului Transporturi:

 

 

 

 

..

 

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...