teatrul toma caragiu ploiesti

La aproape trei luni de la închidere, Teatrul Toma Caragiu își va putea primi spectatorii. Primul spectacol în sala teatrului va avea loc pe 19 februarie, începând cu ora 18.30.

 

Teatrul Toma Caragiu a fost închis la scurt timp de la tragedia din clubul bucureștean Colectiv. Pe 15 noiembrie, ISU Prahova a transmis o adresă prin care conducerea instituției de cultură era anunțată că nu există autorizare de stingerea incendiilor pentru această clădire.

„S-a găsit o modalitate provizorie pentru redeschiderea Teatrului Toma Caragiu, în sensul că s-a micșorat capacitatea sălii la sub 200 de locuri, până la realizarea bazinului necesar. Am transmis o întâmpinare către ISU Prahova în care am menționat atât despre reducerea capacității sălii, dar și cu privire la faptul că au fost efectuate dotările cu echipamente absolut necesare. Primul spectacol la Teatrul Toma Caragiu este programat pe 19 februarie. Până atunci spectacolele vor fi susținute tot la Filarmonica Paul Constantinescu, pentru că biletele erau deja vântute și nu exista posibilitatea de a anunța publicul despre această modificare”, a declarat Mihaela Rus, directorul Teatrului Toma Caragiu.

Până la închidere, Teatrul a funcționat cu o capacitate de 240 de locuri, care era suplimentată cu încă 30 de locuri.