cladire petrom adresa isu prahova

Inițial, după preluarea clădirii Petrom, în baza unui contract de sponsorizare, destinația imobilului era de spital de pediatrie, proiect care a fost îngropat la scurt timp după ce fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, a început să aibă probleme cu legea. Printr-un act adițional la contractul inițial, Primăria a solicitat schimbarea destinației clădirii în spații socio-culturale, anunțând că dorește să transfere aici activitatea Administrației Serviciilor Social Comunitare (ASSC) și pe cea a Casei de Cultură I.L. Caragiale.

 

De la data anunțului au trecut luni bune, timp în care Primăria Ploiești nu a mai vorbit deloc despre recompartimentarea spațiilor și nici despre alte lucrări pe care le anunțase inițial. Cu toate acestea, în ultimile zile ale anului trecut, la clădirea Petrom s-a lucrat intens.

Citește și: Fantome în fosta clădire Petrom! Primăria n-a făcut licitaţie, dar se lucrează de zor - FOTO

Nici până la această oră, Primăria Ploiești nu a anunțat cine anume a efectuat lucrări la clădirea Petrom.

Citește și: Motivul pentru care nu a devenit funcţională fosta clădire Petrom

Cert este că, astăzi, Primăria Ploiești a transmis o adresă către ISU Prahova prin care se solicită autotizarea din punct de vedere al stingerii incendiilor, intenția fiind ca aici să fie mutate cât mai urgent birourilor celor două instituții menționate mai sus.