După ce conducerea Consiliului Județean Prahova a făcut publică intenția de a cumpăra un  tramvai nou pentru Primăria Ploiești, investiția ar putea fi anulată din cauza costurilor foarte mari de achiziție.

 

Vicepreședintele CJ Prahova, Radu Ionescu, a declarat astăzi că un tramvai nou costă peste un milion de euro, motiv pentru care proiectul ar putea fi abandonat.

"Noi am crezut că un tramvai costă un milion de lei, nu de euro cât am aflat că este în realitate. În această condiție nu cred că vom mai putea face o astfel de investiție. Ar fi și ciudat ca în Ploiești să circule un singur tramvai modern, în timp ce restul să fie vechi de zeci de ani. În schimb vom ajuta financiar Primăria Ploiești, însă cu o sumă relativ mică în raport cu gaura din buget rezultată ca urmare a neterminării la timp a proiectelor pe fonduri europene" a declarat vicele Ionescu.

 

Oficialii județului au aflat din acest articol prețul real al investiției: CUM AR PUTEA ARĂTA SINGURUL TRAMVAI NOU DIN PLOIEŞTI

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...