sediu TCE ploiesti demisie consilier local din Aga

Situație destul de tensionată la SC Transport Călători Express. Ca la toate instituțiile și societățile din subordinea Consiliului Local Ploiești bugetul TCE a fost subdimensionat.

La ultima ședință a AGA de la TCE s-a analizat bugetul de venituri și cheltuieli pe care TCE l-a transmis Primăriei Ploiești. Asta după ce, potrivit propunerilor, alocările din proiectul de buget au fost subdimensionate.

Pe ordinea de zi a ședinței TCE a mai existat un punct. Membrii AGA au luat act de demisia liberalului Gheorghe Popa, care a transmis o adresă TCE, în acest sens, încă din luna decembrie a anului trecut.

Astăzi, la Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ, este programată ședința de Consiliu Local. Însă, surprinzător, pe ordinea de zi nu se vor mai regăsi proiectele care vizau aprobarea bugetului municipiului și al instituțiilor din subordinea Consiliului Local, acestea urmând să fie supuse votului într-o ședință viitoare.

 

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...