primaria ploiesti achizitie directa

12 odorizante, 12 șampoane auto, 12 lavete cu piele de căprioară, 12 truse sanitare, mai multe huse pentru scaunele de la mașină, mai multe covorașe de cauciuc, iar lista este lungă. Totul se regăsește în anunțul de licitație pe care Primăria Ploiești l-a postat pe propriul site.

 

Produsele vor fi achiziționate pe 4 februarie prin cumpărare directă din catalogul postat pe e-licitație. De data aceasta, anunțul Primăriei Ploiești nu face referire și la valoarea estimativă pe care îl pune la bătaie.

Reamintim faptul că Primăria Ploiești propune Consiliului Local, din lipsă de finanțare, mai multe proiecte aflate în derulare la Ploiești. Pe lista care vizează acest lucru se regăsește inclusiv proiectul care vizează inclusiv achiziționarea unei centrale termice la Liceul de Transporturi, unde în urmă cu câțiva ani s-a înregistrat o explozie.

Citește și: Lista proiectelor care vor fi sistate la Ploieşti, din lipsă de fonduri

Totodată a renunțat temporar la proiectul care viza achiziția imobilului de pe strada Vlad Tepes nr.30 (corp C-Colegiul National "Al. I. Cuza", dar și consolidarea și refuncționalizarea Spitalului Municipal Ploiești - etapa a II-a.