demisii in consiliul director al fundatiei copiii nostri

Înființată pentru atragerea de fonduri în vederea dotării unui viitor spital de pediatrie, proiect care nu doar că a fost abandonat, dar practic a murit în momentul în care destinația fostei clădiri Petrom a fost schimbată, Fundația Copiii Noștri, cel puțin până acum, nu și-a dovedit eficiența. Parte din banii strânși au fost direcționați pentru plata salariilor, iar restul zac într-un cont. Mai nou, după ce Iulian Teodorescu a fost înlăturat de la conducerea Primăriei Ploiești, se propune schimbarea componenței Consiliului Director.

 

Potrivit proiectului, funcția de președinte al Fundației îi va reveni noului primar interimar Cristian Ganea. Totodată, proiectul de hotărâre care va fi supus dezbaterii în Consiliul Local Ploiești vizează înlocuirea din componență a consilierului local Larisa Băzăvan, dar și a Ancăi Agapie, city-managerul municipiului Ploiești, cele două dându-și demisia. Larisa Băzăvan a ocupat până pe 21 ianuarie funcția de membru al Comitetului Director, iar Anca Agapie pe cea de cenzor.

Acestea nu sunt singurele demisii înregistrate la Fundația Copiii Noștri. Inclusiv consilierul local George Botez a refuzat să mai facă parte din Consiliul Director al Fundației Copiii Noștri.

 

Fundația Copiii Noștri a fost înființată în 2013, președinte la acea dată fiind numit Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieștiului. Acesta și-a prezentat demisia din Consiliul Director, dar și din alte funcții publice și din PSD, în momentul în care a început urmărirea penală împotriva sa.