drumuri gropi

Pe lângă alocarea, de un milion de lei, destinată consolidării DJ713, denumit și Transbucegi, Consiliul Județean Prahova este decis ca în 2016 să efectueze reparații curente pe o distanță de 50 de kilometri de drumuri județene. Vestea bună este că în atenția CJ, a intrat inclusiv drumul spre Valea Doftanei.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Radu Ionescu, investițiile în repararea unor drumuri nu vor fi mici, acesta fiind unul dintre cele mai ample programe derulate în ultimii ani. Tronsoanele de drumuri județene care vor intra în reparații sunt pe raza a 66 de localități. Pe lista de drumuri județene care vor intra în reparații figurează DJ 101D Olari - Râfov, DJ 140 Pucheni - Ariceștii Rahtivani, DJ 100H Gura Vadului - Jugureni, DJ 101 T Bertea Vărbilău, DJ 118 Dumbrava -Vâlcănești - Cosminele, DJ 100 E Mislea - Poiana - Câmpina, dar și drumul care face legătura între Posești și Starchiojd. „Programul vizează 50 de kilometri de covoare asfaltice. Au fost selectate drumuri care sunt intens circulate, dar și drumuri mai mici, care au o importanță mare pe plan local”, a anunțat Radu Ionescu, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova.

Cel mai amplu program de reabilitare a drumurilor județene a fost implementat în 2008, când, în baza unui contract cadru, au fost modernizate 150 de kilometri de drumuri județene.