După reabilitarea liniei de tramvai 101, una dintre cele mai circulate intersecții din Ploiești a rămas fără semafoare.

 

Este vorba de intersecția străzilor C.D Gherea cu Ștefan Greceanu, din apropierea Hotelului Prahova. Din cauza traficului intens, riscul producerii unor accidente grave este foarte mare, motiv pentru un cititor să solicite primăriei semaforizarea acesteia. 

Potrivit răspunsului transmis de Municipalitate plătitorului de taxe și impozite, din data de 8 octombirie 2015, semafoarele ar fi trebuit montate după finalizarea procedurii de achiziție.

De atunci au trecut patru luni, timp în care în zonă au fost înregistrate mai multe tamponări. 

 

Mesajul cititorului nostru a fost următorul:  "Doresc sa va atrag atentia ca au trecut aproape 4 (patru) luni iar Directia Tehnic Investitii nu a fost in stare sa finalizeze procedura de achizitie ! Este vorba de semafoarele la intersectia str.CDGherea /Stefan Greceanu. Ma gandeam ca noul primar poate nu cunoaste situatia mai mult decat jenanta in care se afla Directia Tehnic Investitii !"

Adresa transmisă de Primăria Ploiești cititorului nostru:

 

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...