nod rutier autostrada

Veste bună la Consiliul Județean Prahova, care a primit de la bugetul de stat peste 810.000 lei pentru amenajarea nodului rutier situat la intersecția A3 cu DJ 100B, nod rutier care a fost inaugurat la finele lunii noiembrie 2015.

 

Suma prevăzută în viitorul buget al județului este de 816.310 lei, bani proveniți din suplimentarea corespunzătoare a subvenției privind Finanțarea Programului Național de Dezvoltare Locală. Reprezentanții Consiliului Județean Prahova au prevăzut ca suma disponibilizată din excedentul bugetar al anului 2014 suplimentarea fondurilor reprezentând cofinanțarea proiectului „Reabilitarea și modernizarea sistemului de apă și canalizare în județul Prahova”

Amenajare nodului rutier(acces) s-a realizat la intersecția A3 cu DJ 100B, km 14+3,654, pe raza comunei Gherghița. Proiectul vizează ca suma prevăzută să fie luată din excedent.

Citește și: Nodul rutier al autostrăzii A3 a fost inaugurat, cu tăiere de panglică - FOTO

La inaugurarea nodului rutier, reprezentanții Consiliului Județean au anunțat că investiția totală s-a cifrat la 13.903.738 lei, din care contribuţia Consiliului Judeţean Prahova 5.420.795 lei, iar restul de la bugetul de stat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.