soseaua vestului

După ce mai mulți șoferi și-au avariat mașinile în cratele apărute pe Șoseaua Vestului, în special pe tronsonul de la intersecția cu strada Malu Roșu până în dreptul benzinăriei, primarul interimar, recent întors din Germania, a recunoscut dezastrul.

 

„Sesizările ploieștenilor sunt reale. Am purtat discuții la nivelul Primăriei Ploiești și a constructorului care lucrează la reabilitarea liniei de tramvai 102, pentru ca acest tronson plin cu gropi să fie reparat, imediat cum timpul va permite efectuarea de lucrărilor. Vorbim de o reparație provizorie, astfel încât să se poată circula în zonă”, a declarat Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieștiului.

În urmă cu o săptămână, observatorulph.ro a mediatizat situația de pe Șoseaua Vestului.

Citește și: Ocoliţi Şoseaua Vestului! E moartea! VIDEO

 

Zeci de ploieșteni au transmis la redacție sesizări cu privire la craterele din asfalt, gropi care îngreunează și mai mult circulația în zonă, mai ales la orele după-amiezii creându-se blocaje.

Citește și: Trafic infernal pe Şoseaua Vestului din Ploieşti - FOTO

Aceasta nu este singura arteră unde circulația din Ploiești se desfășoară anevoios din cauza gropilor.

Din păcate, bugetul local pe anul 2016, la capitolul investiții, va fi extrem de mic, de numai 3 milioane de lei, restul până la aproape 100 de milioane fiind direcționat către proiectele europene, nefinalizate la timp.

În plus, în bugetul pe 2016, suma prevăzută pentru reabilitarea străzilor este mult mai mică, fiind alocat numai 17 milioane de lei, față de 26 de milioane cât a fost prevederea bugetară la începutul anului 2015.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...