locuri vacante prahova administratie si finante

Începutul de an vine la pachet cu scoaterea la concurs a mai multor posturi vacante în administrațiile locale din Prahova, dar și la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești.

Astfel, numai la Primărie Bărcănești sunt scoase la concurs trei posturi vacante. Este vorba de concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție de auditor, clasa I, grad profesional superior, și auditor, clasa I, grad profesional superior, pentru Compartimentul Auditor Public Intern în subordinea primarului comunei Bărcănești. Proba scrisă va avea loc pe 29 ianuarie, ora 10.00, la sediul Primăriei Bărcănești. Tot aici va avea loc, pe 25 ianuarie, ora 10.00, examenul pentru funcția vacantă de șef Serviciu - Serviciul Urbanism și Amenajarea Teritoriului, Cadastru, Fond Funciar, Agricultură și Achiziții.

Un alt post vacant este scos la concurs la Primăria Iordăchenu. Vorbim de postul vacant de secretar al comunei Iordăcheanu. Proba scrisă va avea loc mâine, la ora 10.00.

Acestea nu sunt singurele posturi vacante din Prahova, prezentate pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Tot aici este prezentat anunțul pentru concursul de promovare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de şef serviciu - SFM Câmpina – AJFP Prahova, şef serviciu – SFO Slănic – AJFP Prahova, din cadrul DGRFP Ploiesti. Locaţia de desfăşurare a concursului este la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Ploieşti. Data de susținere a probei scrise este 28 ianuarie 2016, ora 10:00. Totodată, sunt scoase la concurs posturile pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de şef serviciu - Serviciul resurse umane- DGRFP Ploieşti, din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti. Proba scrisă urmează să aibă loc pe data de 28 ianuarie, ora 10.00.