Doi aleși locali din Prahova, este vorba de Adina Florina Dinescuși Alexandru Hurloiu, consilieri locali în comuna Drajna respectiv Băicoi au pierdut procesul intentat Agenției Naționale de Integritate care i-a declarat incompatibili.

Cei doi au atacat decizia ANI la Curtea de Apel Ploiești, la secția de contencios administrative, care a decis să respingă ca neîntemeiate acțiunile. În ambele cazuri deciziile nu sunt definitive, astfel că cei doi consilieri locali mai au o șansă la Înalta Curte de Casație și Justiție, în cazul în care vor face contestație.

 Potrivit ANI, în perioada exercitării mandatului de consilier local, Dinescu Adina a participat la deliberarea şi adoptarea hotărârii Consiliului Local al Comunei Drajna din data de 09 iulie 2010, prin care a fost alocată din bugetul local suma de 200.000 Lei pentru Proiectul „Constituirea GAL Drumul Fructelor". În cadrul proiectului menţionat, DINESCU ADINA deţine funcţia de manager. În ceea ce-l privește pe Hurloiu, ANI a constatat existența stării de incompatibilitate pentru că acesta a ocupat simultat funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local al Orașului Băicoi cu cea de coordonator în cadrul Sucursalei Băicoi a S.C. Hidro Prahova S.A.