zapada

În ciuda faptului că arterele secundare din Ploiești sunt în continuare cu zăpadă, iar gerul a făcut ca totul să se transforme într-un adevărat patinoar, primarul interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea s-a arătat mulțumit de modul de intervenție.

 

„Sunt mulțumit. Nu poți să fi mulțumit și nemulțumit în același timp. Sunt mulțumit că pe arterele principale se circulă foarte bine, nu au fost accidente, trotuarele sunt curățate, stațiile se lucrează și acum foarte bine, zăpada se cară din oraș”, a susținut Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieștiului, care a susținut că nu au existat reclamații pe această temă.

La numai câteva minute de la declarația primarului, am făcut mai multe fotografii în Ploiești. Deși au trecut mai bine de 48 de ore de la ninsorile din municipiu, muntii de zăpadă tronează în continuare. În plus, sunt foarte multe zone pietonane extrem de periculoase. Iar dacă este să găsim o scuză am putea spune că municipalitatea a vrut ca și de data aceasta cheltuielile legate de deszăpezire să fie cât mai mici, având în vedere situația financiară deloc de invidiat pe care o are la această oră bugetul local al municipiului Ploiești.

 

Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu:

 

 

 

Social
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

A nins în Bucegi. La Babele au fost - 6 grade

A nins în Bucegi. La Babele şi vârful Omu temperatura a coborât la minus 6 grade. Pe crestele montane de pe Valea Prahovei, la peste două mii de metri altitudine, a căzut lapoviţă şi ninsoare. După...