Senatorul Andrei Volosevici a ieșit astăzi într-o conferință de presă abordând situația proiectelor cu finanțare europeană. Printre problemele constatate de specialiști se numără și construcția pasajului de la Gara de Vest, peste liniile CFR, în valoare de 46 de milioane de lei.

"Am verificat informația publicată de presa locală (n.r. observatorulph.ro a publicat articolul PROBLEME LA PASAJUL DE LA VEST: GRINZILE NU SUNT CELE DIN PROIECTUL TEHNIC) și aceasta este reală. Practic, proiectul pentru care s-a licitat nu s-a respectat, grinzile fiind montate diferit. Din acest motiv, există o informare din  partea proiectantului transmisă Primăriei Ploiești prin care acesta susține că își asumă lucrarea și nici nu va semna recepția. Pe românește, podul poate să pice!" a declarat senatorul Volosevici. 

Acesta susține că va fi depus un proiect al grupului de consilieri liberali prin care se va cere un audit extern. "Vrem să știm exact cine și unde a greșit, iar vinovații să plătească" a fost mesajul candidatului PNL la Primăria Ploiești.