La finalul anului trecut, Bogdan Toader *(PSD), vicepreședintele CJ Prahova, a declarat că va ajuta financiar Ploieștiul pentru a acoperi parțial paguba generată de întârzierea lucrărilor pe fonduri europene. Celălalt vicepreședinte al instituției, Radu Ionescu (UNPR), susține astăzi că nu ar fi corect față de celalalte primării un astfel de gest.

 

Atunci, Bogdat Toader a declarat la o emisiune de la un post local de televiziune că este de acord ca o parte din paguba de 100 de milioane de lei din bugetul Ploieștiului, făcută de întârzierea finalizării șantierelor deschise pe fonduri europene (linia de tramvai 102, hipodrom, pasaj Vest etc) să fie acoperită de la bugetul județului. 

Astăzi, al doilea vicepreședinte, Radu Ionescu, a fost tranșant. ”Ar fi incorect să sprijinim Primăria Ploiești cu 150 de miliarde de lei și să pedepsim restul primăriilor.Aceștia sunt toți banii pe care îi avem pentru sprijinirea tuturor localităților din județ și ar fi incorect să-i îndreptăm către o singură localitate, mai ales că este una bogată”, a spus Radu Ionescu,citat de phon.ro.

 

 

 

 

 

Politic
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu este ”pe făraș”

Până nu cu mult timp în urmă un om de bază în Guvern, dar mai ales în PSD, Lia Olguța Vasilescu a ajuns să suporte consecințele impotenței guvernamentale. Pentru că întârzierea adoptării legii...