Primăria Ploiești va redeschide un post al Poliției Locale în Bereasca, după cinci ani de la desființarea acestuia.

 

Comunicatul Poliției Locale Ploiești:

Poliția Locală Ploiești informează cetățenii că începând cu data de 19 ianuarie 2016, va reînființa postul fix din Cartierul Bereasca - strada Ștrandului, nr. 19 - post ce a mai funcționat în această locație în perioada anilor 2007-2010.

În scopul eficientizării relației cu cetățenii, municipalitatea a găsit soluții pentru redeschiderea acestui post permanent, având totodată în vedere și alte cartiere ale Ploieștiului.

 

Pentru început, programul de lucru va fi de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

Prin intermediul acestui post, se are în atenție o mai bună interacționare cu cetățenii, preluarea cu celeritate a sezizărilor/reclamațiilor  și intervenția cu operativitate în soluționarea problemelor semnalate de aceștia.

De asemenea, cetățenii pot discuta cu polițiștii locali și pot obține atât informații de interes local, cât și cu privire la activitatea desfășurată de instituția noastră, domeniile de activitate și aria de competență.

 

Încercăm astfel să asigurăm în zona respectivă, un climat normal de conviețuire socială, de ordine și liniște publică, fiind mai aproape de cetățeni și soluționând, conform atribuțiilor noastre, problemele semnalate.