echipe csm blocate in zapada

Trei dintre echipele Clubului Sportiv Municipal Ploieşti sunt afectate de condiţiile meteo din aceste zile, ce au dus la închiderea mai multor drumuri din ţară, a anunțat CSM Ploiești. Printre cei care nu s-au putut întoarce acasă se numără și directorul instituției Cezar Stoichiciu.

 

Echipa de handbal feminin a fost blocată ieri la Brăila, unde a rămas după meciul cu HC Dunărea, neputând pleca ieri spre casă din cauza problemelor de pe tronsonul Brăila-Buzău. Echipa de handbal masculin se află la Constanţa, unde a disputat două meciuri de verificare cu HC Dobrogea Sud şi nu a mai putut pleca spre casă în condiţiile în care Autostrada A2 a fost înschisă, iar formaţia de volei speranţe a rămas la Călăraşi, unde a participat, în acest weekend, la cel de-al treilea turneu din cadrul primei faze a Campionatului Naţional Feminin de Volei. Cel puțin așa susțin reprezentanții CSM Ploiești,

„În toate cele trei cazuri, conducerea clubului a decis prelungirea perioadei de cazare cu încă o zi, în speranţa că astăzi se va putea pleca spre Ploieşti, echipa de handbal masculin fiind însoţită atât de directorul clubului, Cezar Stoichiciu, cât şi de coordonatorul sportiv Cristian Nica”, se precizează într-un comunicat de presă al CSM Ploiești.

„Am început procesul de evaluare a tuturor secţiilor din cadrul clubului, pentru a vedea pe cine ne putem baza, deoarece vorbim despre bani publici, pe care trebuie să-i distribuim cu maximă atenţie. Primul pas l-am făcut cu echipa de handbal seniori, urmează să ne lămurim cum stăm şi la fete, după care vom face evaluări la fiecare secţie din cadrul clubului”, spune directorul Cezar Stoichiciu, blocat, la rându-i, în Constanţa, alături de întreaga delegaţie ploieşteană.